Marine Omega-3 (N-3) Fatty Acids for Cardiovascular Health: An Update for 2020

The omega-3 (n-3) fatty acids, eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA), are found in seafood (especially fatty fish), supplements and concentrated pharmaceutical preparations. Long-term prospective cohort studies consistently demonstrate an association between higher intakes of fi...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Jacqueline K. Innes [verfasserIn]

Philip C. Calder [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

eicosapentaenoic acid

docosahexaenoic acid

omega-3 polyunsaturated fatty acids

cardiovascular disease

coronary heart disease

Übergeordnetes Werk:

In: International Journal of Molecular Sciences - MDPI AG, 2003, 21(2020), 4, p 1362

Übergeordnetes Werk:

volume:21 ; year:2020 ; number:4, p 1362

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/ijms21041362

Katalog-ID:

DOAJ077414004

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!