Measurement of Ultrafine Particles and Other Air Pollutants Emitted by Cooking Activities

Cooking emissions show a strong dependence on cooking styles and parameters. Measurements of the average ultrafine particle (UFP) concentration, PM2.5 and black carbon concentrations emitted by cooking activities ranged from 1.34 × 104 to 6.04 × 105 particles/cm3, 10.0 to 230.9 μg/m3 and 0.1 to 0.8...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Qunfang Zhang [verfasserIn]

Roja H. Gangupomu [verfasserIn]

David Ramirez [verfasserIn]

Yifang Zhu [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2010

Schlagwörter:

cooking emissions

cooking style

cooking parameters

spatial profile

Übergeordnetes Werk:

In: International Journal of Environmental Research and Public Health - MDPI AG, 2005, 7(2010), 4, Seite 1744-1759

Übergeordnetes Werk:

volume:7 ; year:2010 ; number:4 ; pages:1744-1759

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DOI / URN:

10.3390/ijerph7041744

Katalog-ID:

DOAJ077435087

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