Sodium Ascorbate as a Quorum-Sensing Inhibitor Leads to Decreased Virulence in Vibrio campbellii

Vibrio campbellii is one of the major bacterial pathogens for animals reared in aquaculture, affecting both vertebrates and invertebrates, and causes significant economic losses. It is now evident that the expressions of virulence factors in this pathogen are regulated by the density of the bacteria...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Biao Han [verfasserIn]

Xiaoting Zheng [verfasserIn]

Kartik Baruah [verfasserIn]

Peter Bossier [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

sodium ascorbate

quorum sensing inhibitor

virulence

Vibrio campbellii

Artemia

Übergeordnetes Werk:

In: Frontiers in Microbiology - Frontiers Media S.A., 2011, 11(2020)

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2020

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3389/fmicb.2020.01054

Katalog-ID:

DOAJ077859154

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!