Delivering β-carotene from O/W emulsion-based systems: Influence of phase ratio and carrier lipid composition

The functional performance of emulsified delivery systems depends on the nature of the ingredients, emulsifier type, bioactive compound, droplet volume fraction, and interfacial tension between the oil and aqueous phases. In this context, this study evaluated the effect of β-carotene incorporation i...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Andresa Gomes [verfasserIn]

Ana Letícia Rodrigues Costa [verfasserIn]

Paulo José do Amaral Sobral [verfasserIn]

Rosiane Lopes Cunha [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

Colloidal system

Nutraceuticals

Delivery systems

In vitro digestion

Bioaccessibility

Übergeordnetes Werk:

In: Food Hydrocolloids for Health - Elsevier, 2021, 3(2023), Seite 100125-

Übergeordnetes Werk:

volume:3 ; year:2023 ; pages:100125-

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.fhfh.2023.100125

Katalog-ID:

DOAJ081865139

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!