Effect of drying temperature in hop dryer on hop quality

One of the qualitative characteristics of both green and dried hops is the content of hop essential oils which are contained in a quantity of 0.5 to 3.5%, depending on the hop variety. These essential oils are heat labile substances because the temperature has an influence on their content. Hop cone...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Adolf Rybka [verfasserIn]

Petr Heřmánek [verfasserIn]

Ivo Honzík [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

hop cones

hop drying

laboratory dryer

quality of hops

Übergeordnetes Werk:

In: Research in Agricultural Engineering - Czech Academy of Agricultural Sciences, 2015, 67(2021), 1, Seite 7

Übergeordnetes Werk:

volume:67 ; year:2021 ; number:1 ; pages:7

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.17221/61/2020-RAE

Katalog-ID:

DOAJ082814740

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!