Development of Probiotic-Fermented Black Mulberry (<i<Morus nigra</i< L.) Juice and Its Antioxidant Activity in C2C12 Cells

Black mulberry (<i<Morus nigra</i< L.) is considered a medicinal and food-homologous plant in China. An obstacle to its widespread use is that its annual season and shelf life are extremely short. In this paper, fermented black mulberry juice (FBMJ) was prepared with various probiotic st...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mingshan Lv [verfasserIn]

Aihemaitijiang Aihaiti [verfasserIn]

Xiaolu Liu [verfasserIn]

Nuersiman Tuerhong [verfasserIn]

Jiangyong Yang [verfasserIn]

Keping Chen [verfasserIn]

Liang Wang [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

black mulberry (

fermentation

superoxide dismutase

response surface methodology

antioxidant activity

Übergeordnetes Werk:

In: Fermentation - MDPI AG, 2017, 8(2022), 12, p 697

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:2022 ; number:12, p 697

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/fermentation8120697

Katalog-ID:

DOAJ083179038

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!