Low Phosphorus and Protein-Based Snack Bar Processed Products of Brown Rice for Sufferers Chronic Kidney Disease

Chronic kidney disease (CKD) causes metabolic disorders such as hyperphosphatemia. Limiting phosphorus and protein intake is one option, but egg whites and brown rice snack bars are another. This study aimed to compare CKD patients' mean blood urea levels before and after intervention at Prabum...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Armiyani Armiyani [verfasserIn]

Susyani Susyani [verfasserIn]

Imelda Telisa [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Indonesisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

blood urea level

brown rice

chronic kidney disease

phosphorus

snack bar

Übergeordnetes Werk:

In: Jurnal Ilmu dan Teknologi Kesehatan - Poltekkes Kemenkes Jakarta III, 2022, 9(2021), 1, Seite 71-86

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2021 ; number:1 ; pages:71-86

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.32668/jitek.v9i1.597

Katalog-ID:

DOAJ083371176

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!