Discrimination of <i<Brassica juncea</i< Varieties Using Visible Near-Infrared (Vis-NIR) Spectroscopy and Chemometrics Methods

Brown mustard (<i<Brassica juncea</i< (L.) is an important oilseed crop that is mostly used to produce edible oils, industrial oils, modified lipids and biofuels in subtropical nations. Due to its higher level of commercial use, the species has a huge array of varieties/cultivars. The pu...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Soo-In Sohn [verfasserIn]

Subramani Pandian [verfasserIn]

Young-Ju Oh [verfasserIn]

John-Lewis Zinia Zaukuu [verfasserIn]

Yong-Ho Lee [verfasserIn]

Eun-Kyoung Shin [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

visible near-infrared

spectroscopy

deep learning

machine learning

variety discrimination

Übergeordnetes Werk:

In: International Journal of Molecular Sciences - MDPI AG, 2003, 23(2022), 21, p 12809

Übergeordnetes Werk:

volume:23 ; year:2022 ; number:21, p 12809

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/ijms232112809

Katalog-ID:

DOAJ083877967

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!