Effects of Low Temperature on Antioxidant and Heat Shock Protein Expression Profiles and Transcriptomic Responses in Crayfish (<i<Cherax destructor</i<)

Low temperature is a critical factor restricting the growth and survival of aquatic animals, but research on the mechanism of response to low temperature in <i<Cherax destructor</i< is limited. <i<C. destructor</i< is one of the most important freshwater crustaceans with stro...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ying Yang [verfasserIn]

Wenyue Xu [verfasserIn]

Qichen Jiang [verfasserIn]

Yucong Ye [verfasserIn]

Jiangtao Tian [verfasserIn]

Yingying Huang [verfasserIn]

Xinglin Du [verfasserIn]

Yiming Li [verfasserIn]

Yunlong Zhao [verfasserIn]

Zhiquan Liu [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

antioxidant

heat shock proteins

low-temperature stress

transcriptomic responses

Übergeordnetes Werk:

In: Antioxidants - MDPI AG, 2013, 11(2022), 9, p 1779

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2022 ; number:9, p 1779

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/antiox11091779

Katalog-ID:

DOAJ084841257

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!