Deoxynivalenol Exposure in Norway, Risk Assessments for Different Human Age Groups

Deoxynivalenol (DON) is the most common mycotoxin in Norwegian cereals, and DON is detected in most samples of crude cereal grain and cereal food commodities such as flour, bran, and oat flakes. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety assessed the risk for adverse effects of deoxynivaleno...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Leif Sundheim [verfasserIn]

Inger Therese Lillegaard [verfasserIn]

Christiane Kruse Fæste [verfasserIn]

Anne-Lise Brantsæter [verfasserIn]

Guro Brodal [verfasserIn]

Gunnar Sundstøl Eriksen [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

deoxynivalenol

DON

risk assessment

chronic exposure

Fusarium graminearum

Übergeordnetes Werk:

In: Toxins - MDPI AG, 2010, 9(2017), 2, p 46

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2017 ; number:2, p 46

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/toxins9020046

Katalog-ID:

DOAJ085251402

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!