Prevalence of Escherichia Coli, Salmonella Sp, Staphylococcus Aureus Bacteria in Chicken Meat of Traditional Market Surabaya City

Foodborne disease is a disease caused by contaminated food. Chicken meat is very susceptible to contamination by bacteria. Escherichia coli, Salmonella sp, and Staphylococcus aureus are types of bacteria found in chicken meat. The purpose of this study was to see how many Escherichia coli, Salmonell...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ulfa Dwi Karisma [verfasserIn]

Nurul Wiqoyah [verfasserIn]

Suhintam Pusarawati [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Indonesisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

chicken meat; escherichia coli; salmonella sp; staphylococcus aureus

Übergeordnetes Werk:

In: Jurnal Ilmu dan Teknologi Kesehatan - Poltekkes Kemenkes Jakarta III, 2022, 8(2021), 2, Seite 193-204

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:2021 ; number:2 ; pages:193-204

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.32668/jitek.v8i2.510

Katalog-ID:

DOAJ085407992

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!