Effect of Temperature on Photosynthesis and Fruit Quality of ‘Mihong’ Peaches under High CO<sub<2</sub< Concentrations

We investigated the effects of elevated temperatures on the photosynthetic characteristics and fruit quality of the ‘Mihong’ peach (<i<Prunus persica</i<) under high carbon dioxide concentrations based on climate change scenario RCP 8.5. We simulated three different temperature condition...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Seul Ki Lee [verfasserIn]

Jeom Hwa Han [verfasserIn]

Jung Gun Cho [verfasserIn]

Jae Hoon Jeong [verfasserIn]

Kwang-Sik Lee [verfasserIn]

Suhyun Ryu [verfasserIn]

Dong Geun Choi [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

climate change

photosynthetic rate

light saturation point

fruit weight

floral bud differentiation

Übergeordnetes Werk:

In: Horticulturae - MDPI AG, 2017, 8(2022), 11, p 1047

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:2022 ; number:11, p 1047

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/horticulturae8111047

Katalog-ID:

DOAJ085531898

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!