In silico evaluation of genomic characteristics of Streptococcus infantarius subsp. infantarius for application in fermentations

Abstract This study aims to evaluate the in silico genomic characteristics of Streptococcus infantarius subsp. infantarius, isolated from Coalho cheese from Paraíba, Brazil, with a view to application in lactic fermentations. rRNA sequences from the 16S ribosomal region were used as input to GenBank...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

LEANDRO P. DE BRITO [verfasserIn]

DAYANE S. SANTOS [verfasserIn]

NARA SUZY A. DE FREITAS [verfasserIn]

ROSÁLIA S. DE MEDEIROS [verfasserIn]

PAULO ROBERTO E. DE SOUZA [verfasserIn]

MARIA TACIANA C.V. SOARES [verfasserIn]

ANA LÚCIA F. PORTO [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Comparative Genomics

dairy industry

mobile genetic elements

Streptococcus infantarius subs

Übergeordnetes Werk:

In: Anais da Academia Brasileira de Ciências - Academia Brasileira de Ciências, 2004, 94(2022), suppl 3

Übergeordnetes Werk:

volume:94 ; year:2022 ; number:suppl 3

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1590/0001-3765202220211447

Katalog-ID:

DOAJ08575479X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!