Impact of Sample Pretreatment and Extraction Methods on the Bioactive Compounds of Sugar Beet (<i<Beta vulgaris</i< L.) Leaves

To find the most optimal green valorization process of food by-products, sugar beet (<i<Beta vulgaris</i< L.) leaves (SBLs) were freeze-dried and ground with/without liquid nitrogen (LN), as a simple sample pretreatment method, before ultrasound-assisted extraction (UAE) of polyphenols....
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Peyman Ebrahimi [verfasserIn]

Dasha Mihaylova [verfasserIn]

Christine Mayr Marangon [verfasserIn]

Luca Grigoletto [verfasserIn]

Anna Lante [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

food by-products

ultrasound-assisted extraction (UAE)

lyophilization

green technologies

polyphenol oxidase

enzymatic browning

Übergeordnetes Werk:

In: Molecules - MDPI AG, 2003, 27(2022), 22, p 8110

Übergeordnetes Werk:

volume:27 ; year:2022 ; number:22, p 8110

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/molecules27228110

Katalog-ID:

DOAJ085792861

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!