Brassinosteroid Biosynthetic Gene <i<SlCYP90B3</i< Alleviates Chilling Injury of Tomato (<i<Solanum lycopersicum</i<) Fruits during Cold Storage

Tomato is susceptible to chilling injury during cold storage. In this study, we found that low temperature promoted the expression of brassinosteroid (BR) biosynthetic genes in tomato fruits. The overexpression of <i<SlCYP90B3</i< (<i<SlCYP90B3-OE</i<), a key BR biosynthetic...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Songshen Hu [verfasserIn]

Tonglin Wang [verfasserIn]

Zhiyong Shao [verfasserIn]

Fanliang Meng [verfasserIn]

Hao Chen [verfasserIn]

Qiaomei Wang [verfasserIn]

Jirong Zheng [verfasserIn]

Lihong Liu [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

tomato fruit

cold storage

antioxidant enzymes

membranous lipolytic enzymes

Übergeordnetes Werk:

In: Antioxidants - MDPI AG, 2013, 11(2022), 1, p 115

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2022 ; number:1, p 115

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/antiox11010115

Katalog-ID:

DOAJ085981222

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!