Populations of <i<Saccharomyces cerevisiae</i< in Vineyards: Biodiversity and Persistence Associated with Terroir

The origin terroir provides distinctive characteristics for wines, in relation to soil, climate, oenological practices, etc. Hence, the characterization of each wine region by multiple aspects would allow differentiation of its wines. Several approaches at different scales have studied terroir micro...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Magalí Lucía González [verfasserIn]

Selva Valeria Chimeno [verfasserIn]

María Elena Sturm [verfasserIn]

Lucía Maribel Becerra [verfasserIn]

María Cecilia Lerena [verfasserIn]

María Cecilia Rojo [verfasserIn]

Mariana Combina [verfasserIn]

Laura Analía Mercado [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

Malbec grapes

biodiversity

rarefaction

terroir

Übergeordnetes Werk:

In: Fermentation - MDPI AG, 2017, 9(2023), 3, p 292

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2023 ; number:3, p 292

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/fermentation9030292

Katalog-ID:

DOAJ087369362

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!