Biotechnological and food synthetic biology potential of platform strain: Bacillus licheniformis

Bacillus licheniformis is one of the most characteristic Gram-positive bacteria. Its unique genetic background and safety characteristics make it have important biologic applications in the food industry, including, the biosynthesis of high value-added bioproducts, probiotic functions, biological tr...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Hehe He [verfasserIn]

Qianqian Yu [verfasserIn]

Zhongyang Ding [verfasserIn]

Liang Zhang [verfasserIn]

Guiyang Shi [verfasserIn]

Youran Li [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

Bacillus licheniformis

Food industry

Biotechnology

Synthetic biology

Biomanufacturing

Übergeordnetes Werk:

In: Synthetic and Systems Biotechnology - KeAi Communications Co., Ltd., 2017, 8(2023), 2, Seite 281-291

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:2023 ; number:2 ; pages:281-291

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.synbio.2023.03.008

Katalog-ID:

DOAJ089102509

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!