Nutritional Description of Organic and Conventional Food Products in Spain: The BADALI Project

Organic food and drink is undoubtedly a growing market. Consumers perceive organic food as healthy, and nutrition claims (NCs) and fortification may add to this perception. Whether this is true is still a matter of controversy, particularly for organic food products. We present here the first compre...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ana B. Ropero [verfasserIn]

Fernando Borrás [verfasserIn]

Marta Rodríguez [verfasserIn]

Marta Beltrá [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

nutrient composition

organic

nutrient profile/profiling model

nutrition claims

fortification

sweeteners

Übergeordnetes Werk:

In: Nutrients - MDPI AG, 2009, 15(2023), 8, p 1876

Übergeordnetes Werk:

volume:15 ; year:2023 ; number:8, p 1876

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/nu15081876

Katalog-ID:

DOAJ089797477

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!