Chestnut Brown Rot and <i<Gnomoniopsis smithogilvyi</i<: Characterization of the Causal Agent in Portugal

Sweet chestnut (<i<Castanea sativa</i< Miller) is a nutritious food with high social and economic impacts in Portugal. The fungus <i<Gnomoniopsis smithogilvyi</i< (syn. <i<Gnomoniopsis castaneae</i<) is the causal agent of chestnut brown rot, and is currently cons...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Guilherme Possamai [verfasserIn]

Rosangela Dallemole-Giaretta [verfasserIn]

José Gomes-Laranjo [verfasserIn]

Ana Sampaio [verfasserIn]

Paula Rodrigues [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

Koch postulates

phytopathogen

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Fungi - MDPI AG, 2015, 9(2023), 4, p 401

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2023 ; number:4, p 401

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/jof9040401

Katalog-ID:

DOAJ08983089X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!