Performance evaluation of different grown ber (Ziziphus mauritiana) cultivars under low-temperature storage

ABSTRACTBer (Ziziphus mauritiana), also known as “Chinese date” or “jujube,” belongs to the Rhamnaceae family. The current research was designed to assess the effect of storage temperatures (5°C and 15°C) on ascorbic acid content, reducing sugar content, and titratable acidity of four ber (Z. maurit...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ambreen Naz [verfasserIn]

Nighat Raza [verfasserIn]

Misbah Sharif [verfasserIn]

Kashif Razzaq [verfasserIn]

Sami Ullah [verfasserIn]

Muhammad Inam Afzal [verfasserIn]

Muzzamal Hussain [verfasserIn]

Samiah H. Al-Mijalli [verfasserIn]

Amnah Mohammed Alsuhaibani [verfasserIn]

Amal Hassan Al-Shawi [verfasserIn]

Muhammad Imran [verfasserIn]

Zarina Mushtaq [verfasserIn]

Entessar Al Jbawi [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

Ber

Storage

Temperature

Ascorbic acid

Titratable acidity

Reducing sugars

Übergeordnetes Werk:

In: International Journal of Food Properties - Taylor & Francis Group, 2018, 26(2023), 1, Seite 1736-1748

Übergeordnetes Werk:

volume:26 ; year:2023 ; number:1 ; pages:1736-1748

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.1080/10942912.2023.2230377

Katalog-ID:

DOAJ091911532

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!