Gel Rheological Properties and Storage Texture Kinetics of Starches Isolated from Anchote (<i<Coccinia abyssinica</i< (<i<Lam.</i<) <i<Cogn.</i<) Cultivars

Anchote is a tuber crop indigenous to Ethiopia. Starch hydration properties and important gel characteristics which include: color, gel rheological properties (at 2, 4, 6, 8, and 10% starch:water <i<w</i</<i<w</i<) and gel texture evolution (at 10% starch:water <i<w<...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yohannes Tolesa Wolde [verfasserIn]

Shimelis Admassu Emire [verfasserIn]

Workineh Abebe Zeleke [verfasserIn]

Felicidad Ronda [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

anchote tuber

starch

hydration properties

gel

texture storage kinetics

rheological properties

Übergeordnetes Werk:

In: Gels - MDPI AG, 2015, 9(2023), 8, p 631

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2023 ; number:8, p 631

Links:

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Journal toc

DOI / URN:

10.3390/gels9080631

Katalog-ID:

DOAJ09361389X

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