Dietary supplementation of microalgae mitigates the negative effects of heat stress in broilers

ABSTRACT: Heat stress in poultry is a serious concern, affecting their health and productivity. To effectively address the issue of heat stress, it is essential to include antioxidant-rich compounds in the poultry diet to ensure the proper functioning of the redox system. Microalgae (Spirulina plate...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ajay Chaudhary [verfasserIn]

Pravin Mishra [verfasserIn]

Sadid Al Amaz [verfasserIn]

Prem Lal Mahato [verfasserIn]

Razib Das [verfasserIn]

Rajesh Jha [verfasserIn]

Birendra Mishra [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

broiler

heat stress

microalgae

antioxidant

health

Übergeordnetes Werk:

In: Poultry Science - Elsevier, 2020, 102(2023), 10, Seite 102958-

Übergeordnetes Werk:

volume:102 ; year:2023 ; number:10 ; pages:102958-

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.psj.2023.102958

Katalog-ID:

DOAJ095053964

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!