Probiotic Encapsulation: Bead Design Improves Bacterial Performance during In Vitro Digestion

The stability and release properties of all bioactive capsules are strongly related to the composition of the wall material. This study aimed to evaluate the effect of the wall materials during the encapsulation process by ionotropic gelation on the viability of <i<Lactobacillus fermentum</...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yesica Vanesa Rojas-Muñoz [verfasserIn]

Patricio Román Santagapita [verfasserIn]

María Ximena Quintanilla-Carvajal [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

probiotic

encapsulation

ionotropic gelation

functional food

INFOGEST

Übergeordnetes Werk:

In: Polymers - MDPI AG, 2011, 15(2023), 21, p 4296

Übergeordnetes Werk:

volume:15 ; year:2023 ; number:21, p 4296

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/polym15214296

Katalog-ID:

DOAJ095443479

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!