Insights into secondary metabolites and health promoting effects of edible flower Hemerocallis citrina Baroni

Edible flower of Hemerocallis citrina Baroni (H. citrina), commonly known as “Huang Huacai” in China, is a medicinal and edible vegetable with high nutritional value. Two major kinds of secondary metabolites identified in H. citrina flower are flavonoids and phenolic acids. H. citrina flower have be...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ruohan Zhao [verfasserIn]

Jinhai Luo [verfasserIn]

Baojun Xu [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2024

Schlagwörter:

H. citrina

Edible flowers

Secondary metabolites

Health-promotion

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Functional Foods - Elsevier, 2021, 116(2024), Seite 106133-

Übergeordnetes Werk:

volume:116 ; year:2024 ; pages:106133-

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.jff.2024.106133

Katalog-ID:

DOAJ095706275

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!