Metabolomics analysis reveals the effect of fermentation on the chemical composition and antioxidant activity of Paeonia lactiflora Root

Fermentation is an effective means of enhancing the nutritional value of natural medicines, however, it is unclear how the metabolites changed during the fermentation of Paeonia lactiflora root (PLR). This study intends to elucidate how the active constituents and antioxidant activity of PLR change...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Tianyu Wang [verfasserIn]

Kairui Sheng [verfasserIn]

Yifan Zhang [verfasserIn]

Songlin Jin [verfasserIn]

Linlin Feng [verfasserIn]

Lihong Wang [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2024

Schlagwörter:

Paeonia lactiflora root

Fermentation

UHPLC-ESI-Q-Orbitrap-MS

Differential metabolites analysis

Übergeordnetes Werk:

In: Heliyon - Elsevier, 2016, 10(2024), 7, Seite e28450-

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2024 ; number:7 ; pages:e28450-

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.heliyon.2024.e28450

Katalog-ID:

DOAJ095760547

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!