Assessing the nutritional quality of Pleurotus ostreatus (oyster mushroom)

There is a huge gap between food production and the exploding population demands in various parts of the world, especially developing countries. This increases the chances of malnutrition, leading to increased disease incidence and the need for functional foods to reduce mortality. Pleurotus ostreat...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Magdalene Eno Effiong [verfasserIn]

Chidinma Precious Umeokwochi [verfasserIn]

Israel Sunmola Afolabi [verfasserIn]

Shalom Nwodo Chinedu [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2024

Schlagwörter:

Pleurotus species

minerals

vitamins

proximate

amino acids

functional foods

Übergeordnetes Werk:

In: Frontiers in Nutrition - Frontiers Media S.A., 2014, 10(2024)

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2024

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3389/fnut.2023.1279208

Katalog-ID:

DOAJ097612774

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!