Effects of phytase supplementation to reduced-nutrient diets on performance, egg quality, and economic parameters in commercial layers

Background: Exogenous enzyme supplementation is an effective and cost-saving mechanism for increasing the availability of dietary nutrients by increasing digestion and reducing excretion. Objective: To evaluate the effects of phytase supplementation on performance, egg quality, and economic paramete...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Fabricia A Roque [verfasserIn]

Priscila S Zorzetto [verfasserIn]

Brunna G S Leite [verfasserIn]

Carlos A Granghelli [verfasserIn]

Jane C Gonçalves [verfasserIn]

Nury A C R Garcia [verfasserIn]

Nick Wen [verfasserIn]

Ulisses R T Moraes [verfasserIn]

Cristiane S S Araújo [verfasserIn]

Lúcio F Araújo [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

antinutritional factors

calcium

egg mass

egg production

egg quality

enzyme

feed cost

laying hens

layers

phosphorus

phytase

reduced-nutrient diets

Übergeordnetes Werk:

In: Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias - Universidad de Antioquia, 2019, 36(2023), 3, Seite 121-130

Übergeordnetes Werk:

volume:36 ; year:2023 ; number:3 ; pages:121-130

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.17533/udea.rccp.v36n3a1

Katalog-ID:

DOAJ099014769

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!