Development of Assessment Criteria for Managing the Quality of Taishan Black Tea

In order to obtain the quality information of Taishan black tea and provide data support for the establishment of assessment criteria for quality control of Taishan black tea, in this study, 45 samples of Taishan black tea were collected during the summer to investigate their quality characteristics...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Xiaochen Wen [verfasserIn]

Tongtong Xie [verfasserIn]

Xinying Chen [verfasserIn]

Jie Li [verfasserIn]

Xiaoyang Han [verfasserIn]

Haiwei Sun [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2024

Schlagwörter:

black tea

biochemical components

aroma

Übergeordnetes Werk:

In: Agronomy - MDPI AG, 2012, 14(2024), 2, p 360

Übergeordnetes Werk:

volume:14 ; year:2024 ; number:2, p 360

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/agronomy14020360

Katalog-ID:

DOAJ09968425X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!