Viability of <i<Lactobacillus reuteri</i< DSM 17938 Encapsulated by Ionic Gelation during Refractance Window<sup<®</sup< Drying of a Strawberry Snack

The selection of appropriate probiotic strains is vital for their successful inclusion in foods. These strains must withstand processing to reach consumers with ≥10<sup<6</sup< CFU/g, ensuring effective probiotic function. Achieving this in commercial products is challenging due to sensi...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Esmeralda Mosquera-Vivas [verfasserIn]

Alfredo Ayala-Aponte [verfasserIn]

Liliana Serna-Cock [verfasserIn]

Cristian Torres-León [verfasserIn]

Diego F. Tirado [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2024

Schlagwörter:

probiotic

polymeric coating

alginate

pectin

whey protein concentrate

chitosan

Übergeordnetes Werk:

In: Foods - MDPI AG, 2013, 13(2024), 6, p 823

Übergeordnetes Werk:

volume:13 ; year:2024 ; number:6, p 823

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/foods13060823

Katalog-ID:

DOAJ10050874X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!