Meat inspection and hygiene in a Meat Factory Cell – An alternative concept

The Meat Factory Cell (MFC) concept differs from conventional abattoirs by partly working in cell stations instead of production lines. It combines and merges elements of today's separate processes and disciplines, namely “slaughter” and “meat primal cutting”, and “disassembles” the carcass fro...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Alvseike, Ole [verfasserIn]

Prieto, Miguel [verfasserIn]

Torkveen, Kristin [verfasserIn]

Ruud, Cecilie [verfasserIn]

Nesbakken, Truls [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

Meat inspection

Meat Factory Cell

Risk assessment

Meat hygiene

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food control - Amsterdam [u.a.] : Elsevier Science, 1990, 90, Seite 32-39

Übergeordnetes Werk:

volume:90 ; pages:32-39

DOI / URN:

10.1016/j.foodcont.2018.02.014

Katalog-ID:

ELV000317241

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!