How vulnerable is the European seafood production to climate warming?

The main challenge for the European seafood industry is to ensure sustainable production volume while adapting to climate warming. Marine fisheries mainly target 41 species which account for 80% of the seafood production in Europe. The remaining 20% comes from marine and freshwater aquaculture, whic...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Blanchet, Marie-Anne [verfasserIn]

Primicerio, Raul [verfasserIn]

Smalås, Aslak [verfasserIn]

Arias-Hansen, Juliana [verfasserIn]

Aschan, Michaela [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

Europe

Seafood

Vulnerability

Warming

Fishery

Aquaculture

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Fisheries research - Amsterdam [u.a.] : Elsevier Science, 1981, 209, Seite 251-258

Übergeordnetes Werk:

volume:209 ; pages:251-258

DOI / URN:

10.1016/j.fishres.2018.09.004

Katalog-ID:

ELV001073648

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!