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We evaluated in this study the effects of Lactobacillus acidophilus La-5, fructo-oligosaccharides (FOS) and inulin supplementation as well as time of storage at −18 °C on sensory acceptance and instrumental texture profile of a synbiotic diet mousse (SDM) compared with a standard mousse without pro-...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Xavier-Santos, Douglas [verfasserIn]

Bedani, Raquel [verfasserIn]

Perego, Patrizia [verfasserIn]

Converti, Attilio [verfasserIn]

Saad, S.M.I. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Probiotic

Prebiotic

Dairy dessert

Instrumental texture profile

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: LWT - food science and technology - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1993, 105, Seite 329-335

Übergeordnetes Werk:

volume:105 ; pages:329-335

DOI / URN:

10.1016/j.lwt.2019.02.011

Katalog-ID:

ELV001861174

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