Valorization of brewer’s spent grain using fungi solid-state fermentation to enhance nutritional value

Brewer’s spent grain (BSG) is a nitrogen and fiber rich waste generated in high volumes in beer manufacturing. Here we have investigated the use of fermentation for value addition to this waste material. In this study we use solid-state fermentation (SSF) using food grade Rhizopus oligosporus to enh...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Cooray, Sachindra T. [verfasserIn]

Chen, Wei Ning [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

Fermentation

Waste valorization

Metabolomics

GC–MS

Nutrition

Amino acids

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of functional foods - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 2009, 42, Seite 85-94

Übergeordnetes Werk:

volume:42 ; pages:85-94

DOI / URN:

10.1016/j.jff.2017.12.027

Katalog-ID:

ELV002083523

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