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Lactobacillus fermentum has been used in industrial processes and food fermentation for a long time. Because it is of human origin, non-pathogenic, has high resistance to passing through the intestine, prevents pathogenic insults and promotes the maturation of the immune system, it has been identifi...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Zhao, Yan [verfasserIn]

Hong, Kan [verfasserIn]

Zhao, Jianxin [verfasserIn]

Zhang, Hao [verfasserIn]

Zhai, Qixiao [verfasserIn]

Chen, Wei [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Inflammatory diseases

Immunomodulatory properties

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of functional foods - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 2009, 56, Seite 21-32

Übergeordnetes Werk:

volume:56 ; pages:21-32

DOI / URN:

10.1016/j.jff.2019.02.044

Katalog-ID:

ELV002151774

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