The intrinsic and regulated proteomes of barley seeds in response to fungal infection

Barley is an important cereal grain used for beer brewing, animal feed, and human food consumption. Fungal disease can impact barley production, as it causes substantial yield loss and lowers seed quality. We used sequential window acquisition of all theoretical ions mass spectrometry (SWATH-MS) to...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Kerr, Edward D. [verfasserIn]

Phung, Toan K. [verfasserIn]

Caboche, Christopher H. [verfasserIn]

Fox, Glen P. [verfasserIn]

Platz, Greg J. [verfasserIn]

Schulz, Benjamin L. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Analytical biochemistry - San Diego, Calif. : Elsevier, 1960, 580, Seite 30-35

Übergeordnetes Werk:

volume:580 ; pages:30-35

DOI / URN:

10.1016/j.ab.2019.06.004

Katalog-ID:

ELV002564718

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!