Exogenous caffeic acid and epicatechin enhance resistance against

The gray mold caused by Botrytis cinerea is a major postharvest disease of apple which seriously reduce the commercial value. This study was to evaluate the effectiveness of caffeic acid (CA) and epicatechin (E) on controlling gray mold of ‘Fuji’ apples (Malus domestica Borkh.) and explore its mecha...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Zhang, Mengyu [verfasserIn]

Wang, Dajiang [verfasserIn]

Gao, Xixi [verfasserIn]

Yue, Zhengyang [verfasserIn]

Zhou, Huiling [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Apple

Caffeic acid

Epicatechin

Phenylpropanoid metabolism

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Scientia horticulturae - Amsterdam [u.a.] : Elsevier Science, 1973, 268

Übergeordnetes Werk:

volume:268

DOI / URN:

10.1016/j.scienta.2020.109348

Katalog-ID:

ELV00392467X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!