Executives’ preference for integrity and product quality: Evidence from the Chinese food industry

This study tests whether and how top executives’ preference for integrity affects product quality, using manually collected data for executive birthplace and media coverage related to food quality. We find, using ordered logistic regressions and ordinary least squares based on propensity score match...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Zhang, Zhihong [verfasserIn]

Wang, Pin [verfasserIn]

Xu, Huichao [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Wirtschaftsmodell / Makroökonomisches Modell / Modellierung / Theorie / Welt

Schlagwörter:

Integrity preference

Product quality

Power

Internal control

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Economic modelling - Amsterdam : Elsevier [u.a.], 1984, 90, Seite 374-385

Übergeordnetes Werk:

volume:90 ; pages:374-385

DOI / URN:

10.1016/j.econmod.2019.11.026

Katalog-ID:

ELV004251954

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!