Experimental investigation on discharging characteristics of supercooled CH

Latent heat stored in the supercooled salt hydrate liquid can be released at the desired time by triggered crystallization. In this paper, the melted sodium acetate trihydrate (SAT, melting point T m = 55.7 °C) and sodium thiosulfate pentahydrate (STP, T m = 48.9 °C) are...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Wang, Huili [verfasserIn]

Zhou, Guobing [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Local cooling

Crystallization

Latent heat thermal storage

Supercooled salt hydrate

Binary mixture

Experiment

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Solar energy - Amsterdam [u.a.] : Elsevier Science, 1957, 217, Seite 263-270

Übergeordnetes Werk:

volume:217 ; pages:263-270

DOI / URN:

10.1016/j.solener.2021.02.010

Katalog-ID:

ELV005697956

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