Antibiofilm effect of sodium butyrate against

Vibrio parahaemolyticus (V. parahaemolyticus) is an important foodborne pathogen, which is frequently associated with seafood consumption and commonly causes gastroenteritis. The biofilm formed by V. parahaemolyticus in the food production chain poses a continuous threat to food safety, therefore ef...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Zhu, Wenxiu [verfasserIn]

Gao, Jingzhu [verfasserIn]

Liu, Hongli [verfasserIn]

Liu, Jiaxiu [verfasserIn]

Jin, Tong [verfasserIn]

Qin, Ningbo [verfasserIn]

Ren, Xiaomeng [verfasserIn]

xia, Xiaodong [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Vibrio parahaemolyticus

Sodium butyrate

Antibiofilm

Gene expression

Motility

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food control - Amsterdam [u.a.] : Elsevier Science, 1990, 131

Übergeordnetes Werk:

volume:131

DOI / URN:

10.1016/j.foodcont.2021.108422

Katalog-ID:

ELV006520766

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!