Instant soups from cowpea varieties using foam-mat drying

The effect of glyceryl monostearate (GMS) concentration (50, 100, 150, 200, and 250 mg/kg) on foam density of cooked paste, and functional and sensory properties of instant soups from four cowpea varieties (Sokoto, Drum, Honey and Mala beans) was evaluated. The foam density decreased with increased...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Falade, Kolawole O. [verfasserIn]

Adeniyi, Oluwasanmi G. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Instant soups

Glycerol monostearate

Foam-mat drying

Functional properties

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: LWT - food science and technology - Amsterdam [u.a.] : Elsevier, 1993, 151

Übergeordnetes Werk:

volume:151

DOI / URN:

10.1016/j.lwt.2021.112191

Katalog-ID:

ELV006545874

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