Shifting fish consumption preferences can impact coral reef resilience in the Maldives: a case study

People’s preferences and choices around food directly influence their resource use and the resilience of dynamically linked natural and human systems. In this study we examine fish preference and consumption patterns in Dhaalu atoll, Maldives, where fisheries have experienced rapid change in respons...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yadav, Shreya [verfasserIn]

Fisam, Abdulla [verfasserIn]

Dacks, Rachel [verfasserIn]

Madin, Joshua S. [verfasserIn]

Mawyer, Alexander [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Preferences

Human dimensions

Reef fisheries

Coral reef resilience

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Marine policy - Amsterdam [u.a.] : Elsevier Science, 1977, 134

Übergeordnetes Werk:

volume:134

DOI / URN:

10.1016/j.marpol.2021.104773

Katalog-ID:

ELV006966543

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!