Thermal comfort evaluation of three genetic lines of nursery pigs using thermal images

Modern swine heat production is 6–41% higher than documented in engineering standards. This higher heat production indicates that the ideal thermal neutral temperature may have changed. Thermal comfort is critical to maximise production and well-being of modern swine. Measurements of posture, skin t...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Brown-Brandl, Tami M. [verfasserIn]

Hayes, Morgan D. [verfasserIn]

Rohrer, Gary A. [verfasserIn]

Eigenberg, Roger A. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Genetics

Nursery pig

Surface temperature

Thermal comfort

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Biosystems engineering - Amsterdam : Elsevier, 2002, 225, Seite 1-12

Übergeordnetes Werk:

volume:225 ; pages:1-12

DOI / URN:

10.1016/j.biosystemseng.2022.11.002

Katalog-ID:

ELV00906141X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!