Commercial craft beers produced in Uruguay: Volatile profile and physicochemical composition

Even beer being the most consumed alcoholic beverage around the world, there is not enough information generated for craft beers produced in Latin America, for either volatile profiles or physicochemical studies. In this work, the chemical and volatile components of ten commercial Blond Ale and nine...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Medina, Karina [verfasserIn]

Giannone, Nicolas [verfasserIn]

Dellacassa, Eduardo [verfasserIn]

Schinca, Cecilia [verfasserIn]

Carrau, Francisco [verfasserIn]

Boido, Eduardo [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Beer

Blond beer

IPA beer

Craft beer

Chemical characterization

Aroma

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food research international - New York, NY [u.a.] : Elsevier, 1992, 164

Übergeordnetes Werk:

volume:164

DOI / URN:

10.1016/j.foodres.2022.112349

Katalog-ID:

ELV009825347

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!