Butanol and hexanol production in Clostridium carboxidivorans syngas fermentation: Medium development and culture techniques

• C. carboxidivorans, a native organism, produces butanol and hexanol from CO. • 1.0g/L butanol, 0.9g/L hexanol and 3.0g/L ethanol produced in defined medium. • Technique modification reduces substrate inhibition and mass transfer limitation.

Gespeichert in:
Autor*in:

Phillips, John R. [verfasserIn]

Atiyeh, Hasan K.

Tanner, Ralph S.

Torres, Juan R.

Saxena, Jyotisna

Wilkins, Mark R.

Huhnke, Raymond L.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Schlagwörter:

Syngas fermentation

Medium development

Hexanol

Butanol

Culture techniques

Umfang:

8

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Molecular characterization, expression, and antibacterial activity of a c-type lysozyme isolated from the manila clam, - Wei, Qianyu ELSEVIER, 2018, Amsterdam [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:190 ; year:2015 ; pages:114-121 ; extent:8

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.biortech.2015.04.043

Katalog-ID:

ELV013321161

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!