Effect of the reaction medium on the immobilization of nutrients in hydrochars obtained using sugarcane industry residues

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Gespeichert in:
Autor*in:

Silva, Camila Centurion [verfasserIn]

Melo, Camila Almeida

Soares Junior, Francisco Holanda

Moreira, Altair Benedito

Ferreira, Odair Pastor

Bisinoti, Márcia Cristina

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

Hydrothermal carbonization

Immobilization

Sugarcane bagasse

Vinasse

Umfang:

9

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Molecular characterization, expression, and antibacterial activity of a c-type lysozyme isolated from the manila clam, - Wei, Qianyu ELSEVIER, 2018, Amsterdam [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:237 ; year:2017 ; pages:213-221 ; extent:9

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Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.biortech.2017.04.004

Katalog-ID:

ELV015359972

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