Rheology of emulsion-filled alginate microgel suspensions

Emulsion filled polysaccharide gels can be used as carrier systems of lipophilic bioactives in the food, pharmaceutical and cosmetics industry. This carrier system can exist either as bulk or discrete gel systems. In this study the rheological properties of discrete emulsion filled alginate microgel...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ching, Su Hung [verfasserIn]

Bansal, Nidhi

Bhandari, Bhesh

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016transfer abstract

Umfang:

11

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Public-sector reform: Lessons from the privatisation experiment in Greece - Lampropoulou, Manto ELSEVIER, 2021, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:80 ; year:2016 ; pages:50-60 ; extent:11

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodres.2015.12.016

Katalog-ID:

ELV019654103

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!