C-phycocyanin extraction assisted by pulsed electric field from Artrosphira platensis

This paper assesses the application of pulsed electric fields (PEF) to the fresh biomass of Artrhospira platensis in order to enhance the extraction of C-phycocyanin into aqueous media.

Gespeichert in:
Autor*in:

Martínez, Juan Manuel [verfasserIn]

Luengo, Elisa

Saldaña, Guillermo

Álvarez, Ignacio

Raso, Javier

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Umfang:

6

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Public-sector reform: Lessons from the privatisation experiment in Greece - Lampropoulou, Manto ELSEVIER, 2021, New York, NY [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:99 ; year:2017 ; pages:1042-1047 ; extent:6

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.foodres.2016.09.029

Katalog-ID:

ELV020453493

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