Comparative assessment of the effect of ultrasound treatment on protein functionality pre- and post-emulsification

Display Omitted

Gespeichert in:
Autor*in:

O’Sullivan, Jonathan [verfasserIn]

Beevers, Jack

Park, Michael

Greenwood, Richard

Norton, Ian

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Schlagwörter:

Milk protein isolate

Pea protein isolate

Submicron emulsion

Ultrasound

Emulsifying performance

Umfang:

10

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Reaction mechanism investigation of furfural conversion to 2-methylfuran on Cu(1 1 1) surface - Ren, Guoqing ELSEVIER, 2018, an international journal devoted to the principles and applications of colloid and interface science, Amsterdam [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:484 ; year:2015 ; day:5 ; month:11 ; pages:89-98 ; extent:10

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.colsurfa.2015.07.065

Katalog-ID:

ELV023794755

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!