The potential of crude okara for isoflavone production

• Opportunities to utilize okara as a source of isoflavones are shown. • Environmental friendly solvents (ethanol and water) are used as extraction solvents. • The crude okara can be used for extraction without prior drying. • 50% Ethanol is sufficient for a high yield of isoflavones. • The highest...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Jankowiak, Lena [verfasserIn]

Trifunovic, Olivera

Boom, Remko M.

van der Goot, Atze J.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Schlagwörter:

By-product

Soy

Solvent extraction

Okara

Isoflavones

Umfang:

7

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Al - Luo, Xixi ELSEVIER, 2018, Amsterdam [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:124 ; year:2014 ; pages:166-172 ; extent:7

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.jfoodeng.2013.10.011

Katalog-ID:

ELV033826846

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