Shear-induced structuring as a tool to make anisotropic materials using soy protein concentrate

This research presents the formation of anisotropic, and partly fibrous, semi-solid structures with Soy Protein Concentrate (SPC) using the concept of shear-induced structuring. The morphological and mechanical properties of the structures obtained are analyzed using confocal scanning laser microsco...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Grabowska, Katarzyna J. [verfasserIn]

Zhu, Sicong

Dekkers, Birgit L.

de Ruijter, Norbert C.A.

Gieteling, Jarno

van der Goot, Atze J.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016transfer abstract

Schlagwörter:

Soy protein concentrate

Shearing equipment

Shear

Fibrous structure

Umfang:

10

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Al - Luo, Xixi ELSEVIER, 2018, Amsterdam [u.a.]

Übergeordnetes Werk:

volume:188 ; year:2016 ; pages:77-86 ; extent:10

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1016/j.jfoodeng.2016.05.010

Katalog-ID:

ELV035211784

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